Tomball High School

Skip to main content
District Home
Bell Schedules » Pep Rally Schedule

Pep Rally Schedule

Pep Rally Schedule August 26, 2016
Description / Period Start Time End Time Length
1st period 7:25 AM 8:15 AM 50 min
2nd period 8:21 AM 9:11 AM 50 min
Pep Rally 9:11 AM 9:41 AM 30 min
3rd period 9:47 AM 10:32 AM 45 min
4th period 10:38 AM 11:23 AM 45 min
5th Period 11:29 AM 12:53 PM 84 min
"A" lunch 11:23 AM 11:53 AM 30 min
"B" lunch 11:53 AM 12:23 PM 30 min
"C" lunch 12:23 PM 12:53 PM 30 min
6th period 12:59 PM 1:44 PM 45 min
7th period 1:50 PM 2:35 PM 45 min