Schedule

Description / Period Start Time End Time Length
1st period                         Art 3 Sculpture/AP 7:20 AM 8:13 AM 53 min
2nd period                                    Conference 8:18 AM 9:13 AM 55 min
3rd period                                            Art 1 9:18 AM 10:11 AM 53 min
4th period                                            Art 1 10:16 AM 11:09 AM 53 min
5th period                                            Art 1 11:09 AM 12:39 PM 90 min
"A" lunch 11:09 AM 11:39 AM 30 min
"B" lunch 11:39 AM 12:09 PM 30 min
"C" lunch 12:09 PM 12:39 PM 30 min
6th period                                            Art 1 12:44 PM 1:37 PM 53 min
7th period                               Art 2 Sculpture 1:42 PM 2:35 PM 53 min